Karriär

Mötesbokare

Vill du bli en mästare på att skapa och vårda affärsrelationer?

Vill du skapa konkreta värden för klienter? Har du en stark inre drivkraft och hög social kompetens? Är du duktig på att skapa och vårda relationer? Önskar du utmaningar och utveckling? Vill du bli en del av finansbranschen? I så fall ska du börja arbeta på iZave – ett av Sveriges största  rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Här får du möjlighet till god intjäning, snabb utveckling och värdefulla meriter.

Som mötesbokare börjar du med mötesbokning. Det arbetet är krävande och samtidigt personligt och professionellt belönande. För att bli framgångsrik måste du vara positiv, kompetent, disciplinerad och driven. Som mötesbokare kommer du med tiden att utveckla en lysande förmåga att hantera klienter – en färdighet som underlättar hela din framtida karriär. Mötesbokning är således inte bara ett arbete, utan ytterst en skola i att skapa och vårda affärsrelationer.

Drivna, kompetenta och framgångsrika

Som mötesbokare bjuder du in privatpersoner och/eller företagare till kostnadsfria och förbehållslösa möten där erfarna investeringsrådgivare upplyser om värdet av effektiv finansiell planering. Du kommer att genomgå en initial utbildning som ger dig kunskap om iZave, finansiell rådgivning, presentationsteknik och mental inställning. Efter grundutbildningen kommer du att erhålla fortlöpande utbildning och coachning samt bli en del av ett ungt, energifyllt och framgångsrikt team av cirka 30 mötesbokare.

Utmanande, utvecklande och meriterande

Du som är positiv, driven och levererar resultat har möjlighet att göra snabb karriär inom iZave. Som framgångsrik mötesbokare kan du avancera till senior mötesbokare. De bästa mötesbokarna får även möjlighet att vårda och utveckla kontakten med befintliga klienter. En alternativ karriärväg är att bli rådgivarassistent eller rekryteringskoordinator.

Mötesbokare som uppvisar ledaregenskaper kommer att erbjudas avancemang till teamledare. Den bästa temaledaren har även möjlighet att bli huvudansvarig för hela bokningsverksamheten – ett mycket prestigefyllt och meriterande uppdrag. Om du uppvisar toppresultat kan du dessutom få en traineetjänst som skolar in dig i yrket som investeringsrådgivare.

Sammantaget erbjuder iZave stimulerande utmaningar, löpande coachning, kontinuerlig kompetensutveckling, värdefull arbetslivserfarenhet, nya vänner samt attraktiva lönevillkor. Du som presterar riktigt bra kan även se fram emot ett personligt rekommendationsbrev som vanligtvis underlättar både karriär och studier, såväl nationellt som internationellt.

Din profil

Förutom att besitta social kompetens, inre drivkraft, samarbetsförmåga och integritet skall du:

  •  ha uppvisat goda resultat på tidigare tjänster av prestationsbaserad karaktär
  •  vara en utmärkt kommunikatör

Placering

Centrala Stockholm.

Sök tjänsten

Vänligen skicka personligt brev och cv till rekrytering@iZave.se. Skriv ”Mötesbokare” i ämnesraden

Vi granskar inkommande ansökningshandlingar fortlöpande och kontaktar intressanta personer inom 1-2 veckor.

2017-09-07T08:58:54+00:00