Nyheter

Nytt kontor i Umeå

iZave fortsätter att expandera i Sverige. Nyligen öppnade vi ett nytt kontor i Umeås vackra innerstad, på Vasagatan 17. Vi är förstås mycket glada och stolta över att äntligen kunna erbjuda vår finansiella rådgivning från Umeå.

Jesper Forsberg är kontorschef och ansvarig för att bygga upp, driva och utveckla verksamheten i Norrland. Jesper kommer närmast från en tjänst som rådgivare på iZaves huvudkontor i Stockholm. Jesper har tidigare arbetat som investeringsrådgivare och försäkringsförmedlare på Folksam i såväl Stockholm som i hemorten Kramfors. Jesper är licensierad Rådgivare av SwedSec Licensiering AB och licensierad Försäkringsförmedlare av InsureSec AB.

Vill du leva ett rikare liv i framtiden och bor i Umeå med omnejd, besök en rådgivare så får du hjälp till bättre ekonomi och högre livskvalitet. Vänligen i kontakta Umeåkontoret direkt på tfn +46 76 649 12 55 eller e-post info@iZave.se för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte.

2017-09-07T13:32:09+00:00