Nyhet från NewCap

I måndags skickades ett börsmeddelande ut från vår börsnoterade ägare NewCap om en strategiförändring i organisationen. Koncernen har arbetat med två olika varumärken och två parallella organisationer tills idag.

Hela koncernen kommer från årsskiftet samordnas inom ett varumärke, vilket innebär att varumärket iZave kommer att upphöra. Rådgivarna på iZave har fått ett erbjudande att bli franchisetagare och kan därmed fortsätta erbjuda god rådgivning till sina kunder.

Det första steget i förbättringarna gjordes under hösten när vi byte ut två stora fonder, vilket sänkte kostnaderna med cirka 30 procent för  många av våra kunder. Vi fortsätter att se över alla affärsmodeller för att ytterligare förbättra för våra kunder, inom kort presenterar vi ett erbjudande med lägre priser och större möjligheter för alla våra kunder.

Vad händer nu?

Du som kund behöver inte göra någonting. Dina pengar ligger kvar och förvaltas i din depåer eller försäkringslösningar precis som tidigare.

Du kommer att fortsätta ha din rådgivarkontakt som du har idag eller så kommer en annan rådgivare inom bolaget att hjälpa dig.

För oss är det absolut viktigast att våra kunder precis som tidigare får personlig service och god rådgivning samt förbättrade erbjudanden.

Vi återkommer med mer information löpande

Vid frågor kontakta din rådgivare.

2017-10-19T12:20:22+00:00