Franchisetagare 2017-04-06T17:05:50+00:00

Franchisebolag

Franchisetagare

Du är din egen – tillsammans med oss

Är du en framgångsrik rådgivare som vill bli franchisetagare? Ser du fördelarna med att ha tillgång till alla de resurser och erfarenheter som har gjort iZave till ett ledande rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar? I så fall kan vi tillsammans se till att du uppnå din fulla potential inom finansiell rådgivning.

Driven, etablerad och välrenommerad

Vi söker investeringsrådgivare/försäkringsförmedlare med egen kundbas som har en stark vilja att driva bolag, arbeta med rådgivning och bidra till att utveckla framtidens rådgivning.

Vi förutsätter att du har drivkraft, relevant kunskap och erfarenhet, gott anseende och förmågan att skapa och vårda relationer.

Möjlighet till utdelning och exit

Du får driva och utveckla ett eget verksamhetsbolag. Du gör det som ansvarig för och delägare i bolaget. Bolaget är ett anknutet ombud till iZave AB och arbetar på uppdrag av iZave. Du, eller bolaget, har eget tillstånd för försäkringsförmedling. Franchisebolaget behåller majoriteten av intäkterna. Det är möjligt att köpa tjänster från iZave, såsom t.ex. kundevent, besöksbokning och administration.

För att bli framgångsrik ska du fokusera på att hjälpa nya och befintliga kunder. Till din hjälp har du en ny modern investeringsplattform, ett brett utbud av förvaltningstjänster och möjlighet att erbjuda kunder rådgivning i den omfattning, och på det sätt, som passar kunden bäst. Du har även tillgång till externa produkter och tjänster som komplement till iZaves eget utbud.

Du får tillgång till analysavdelning och ledande IT-stöd för såväl rådgivning och dokumentation som hantering av affärsverksamheten.

Vi erbjuder fast lön, möjlighet till utdelning och en konkret möjlighet att bygga upp och realisera värde.

Din profil

Förutom social kompetens, inre drivkraft, samarbetsförmåga och integritet bör du:

  • vara licensierad av SwedSec Licensiering AB och InsureSec AB
  • ha akademisk examen eller motsvarande kompetens
  • ha uppvisat toppresultat på tidigare tjänster av prestationsbaserad karaktär
  • ha en egen kundbas
  • ha en passion för finansmarknaden
  • vara en duktig kommunikatör
  • ha mycket god etik och moral

Placering

Valfritt i Sverige

Sök tjänsten

Vänligen skicka intresseanmälan till rekrytering@iZave.se.

Vi granskar inkommande handlingar fortlöpande och kontaktar intressanta kandidater inom 1-2 veckor.