iZave Konto 2017-03-12T13:05:48+00:00

iZave Konto

iZave Konto

En bättre investeringsupplevelse för alla plattformar

iZave Konto är en modern digital sparplattform som ger dig möjlighet att välja från ett stort, kvalitetssäkrat utbud av placeringar. Tjänsten erbjuder digital handel och orderläggning samt tydlig redovisning av innehav och värdeutveckling. Allt detta är tillgängligt 24 timmar om dygnet i en användarvänlig design på iZave.se.

Kontot kan användas som investeringssparkonto (även kallat ISK) eller värdepappersdepå. Det finns även möjlighet att använda Kontot som depå inom ramen för kapitalförsäkring, pensionsförsäkring eller tjänstepensionsförsäkring.

Tillgänglighet och trygghet

Du har tillgång till kontot i alla dina enheter, vare sig det är mobil, dator eller surfplatta. Alla placeringar du gör på kontot är likvida och du kan när som helst ta ut dina pengar.

Som innehavare av ett iZave Konto får du möjlighet till automatisk kapitalförvaltning och personlig rådgivning anpassat till dina önskemål. Genom att iZave hanterar alla delar av investeringsprocessen kan vi erbjuda dig den bästa och mest heltäckande användarupplevelsen.

Givetvis omfattas iZave Konto av statlig insättningsgaranti och investerarskydd.  För mer information hänvisar vi till sidan Trygghet.