iZave Premium 2017-03-29T10:38:18+00:00

iZave Premium­

För dig som önskar heltäckande finansiell planering, personlig rådgivning och hjälp att uppnå dina mål.

  • Personlig rådgivning och uppföljning
  • Digital plattform för olika typer av sparande
  • Skräddarsydd kapitalförvaltning
Bli kund

iZave Premium­

iZave Premium vänder sig till dig som söker personlig rådgivning och vill ha hjälp med heltäckande finansiell planering utifrån dina unika behov och mål.

Som Premiumkund får du råd av en licensierad investeringsrådgivare.

Du och rådgivare upprättar tillsammans en heltäckande finansiell planering anpassad till dina behov och önskemål. Rådgivare hjälper dig att samordna och anpassa exempelvis pensioner, sparanden, förvaltning, försäkringar, juridik och skatterådgivning, via såväl iZaves konto som externa aktörer.

Du och iZave har kontinuerliga uppföljningsmöten i syfte att ständigt förbättra din situation utifrån aktuella behov och önskemål. Du får rådgivning på det sätt som passar dig bäst – digitalt eller på vårt kontor. Dessutom kan du löpande följa utvecklingen i din mobil, dator eller surfplatta.

Du väljer själv ersättningsmodell för ditt iZave-konto med tillhörande rådgivning. Det finns möjlighet till såväl arvodes- och provisionsbaserad som provisionsfri ersättningsmodell. Det betyder att du väljer om provisionen ska tillfalla dig eller iZave, baserat på dina egna önskemål.

iZave Premium är till för dig som har kapital att spara i placeringar; som är privatperson, företagare eller både och; samt har viss komplexitet i din ekonomi.

iZave Premium har individuell prissättning. Priset bestäms av kunden och rådgivare tillsammans, baserat på kundens behov och önskemål samt val av produkter och tjänster. På så sätt får du ett personligt erbjudande speciellt anpassat efter dina behov.

Jag vill ha en rikare framtid

Vänligen fyll i dina uppgifter så ringer en av våra licensierade rådgivare upp dig för ett kostnadsfritt samtal om hur du kan förbättra din finansiella planering.

Jag vill ha en rikare framtid

Vänligen fyll i dina uppgifter så ringer en av våra licensierade rådgivare upp dig för ett kostnadsfritt samtal om hur du kan förbättra din finansiella planering.